Despre mine

Am luat scrisul de mână, de guler, de ce am apucat și nu i-am mai dat drumul. Nu știu dacă m-am agățat de acesta în lipsă de altceva sau dacă I overstayed my welcome, but oh well.

Similar (probabil) cu alți colegi de generație (hello, millennials!) activi pe social media, newslettere sau bloguri, caut și eu suficientă validare care să-mi întrețină stima de sine. După o încercare de carieră în care am investit multe și care a fost semi-fail, mă și agăț de ani de zile de un vis care poate nu se va împlini niciodată așa că dezolarea e la nivele optime. Așa că iată-mă aici, folosind umorul ca mecanism de coping.

Aici, pe blog, scriu despre diverse lucruri pornind de la experiențe, filme, cărți. Asta când reușesc să nu mă autosabotez și să-mi duc la capăt ideile notate. Scriu despre ce mi se pare mie interesant, util și ce nu-mi dă pace până nu am scos acel lucru din minte.

În general mai mult ruminez legat de scris decât scriu efectiv. Nu știu care ar trebui să fie proporția corectă pentru succes. Dar pe de altă parte, simt că e și normal pentru mine să fie așa. În plus, încerc să devin o scriitoare mai bună, citesc despre scris, ascult oameni care sunt foarte buni la asta și încerc să aplic ce mi se potrivește și să-mi definesc stilul și vocea.

Pe Instagram postez despre poveștile consumate și plăcute, fie ele din cărți, filme sau seriale. În plus, mai postez ocazional câte o poză cu mine și flat white-ul nelipsit din weekend.

I am a slow reader and always making plans to read more than I ever could. Sunt într-o misiune de a citi mai multe autoare contemporane autohtone pentru a lua pulsul a ceea ce se scrie la noi și a vorbi mai departe despre asta.

Îmi plac muzica și poveștile bittersweet. Obsedată de La La Land, The Newsroom, You’ve Got Mail și Arrival.

Patiseria și cafeaua bună sunt a match made in food heaven pentru mine.

Sper să găsești ceva de folos aici, dacă nu, nu-i bai. Încearcă și pe Instagram.