Filme non-Crăciun de văzut de Crăciun

Photo by joshua herrera on Unsplash

În ceea ce privește alegerile cinematografice din perioada asta, înțeleg atracția spre filme care se concentrează strict pe Crăciun. Am și eu unele preferate pe care îmi place să le revăd în fiecare an precum Arthur Christmas, The Grinch sau Home Alone.

Însă cred că e fain să mai ieși din bula asta să nu cumva să îți vină rău de atâta spirit al Crăciunului. În ceea ce mă privește, genul go-to e fantasy, apoi sunt animațiile și apoi o doză bună de comedii romantice și filme care se concentrează pe familie.

Nu am cum să omit de pe listă seria Harry Potter cu care am și crescut și pe care o revăd oricând cu plăcere. Am adăugat și filmul Ready Player One care e și acesta o adaptare a unei cărți. Filmul se folosește de lumea jocurilor online pentru a-și spune povestea, însă într-o manieră echilibrată (nu ești constant în joc pe tot parcursul filmului, don’t worry).

În ce privește animațiile, am adăugat Inside Out și Coco pentru că sunt două povești foarte faine și emoționante, Inside Out fiind de departe preferatul meu de la Pixar.

Am menționat și câteva filme romantice și musai musai La La Land because it is amazing și nu are nevoie de motive în plus.

În final, Wonder e un family movie (din nou adaptarea unei cărți) care spune o poveste cu multe lecții legate de comunicarea în familie și judecarea oamenilor după aparențe, un film după a cărui vizionare au de câștigat atât adulții cât și copiii. Mie mi-a plăcut tare mult.

Sper că filmele de mai jos să fie potrivite pentru sesiunile de binging din zilele care urmează.

Seria Harry Potter

Inside Out

Coco

La La Land

Enchanted

Serendipity

P.S. I Love You

Ready Player One

You’ve Got Mail

Wonder

Dacă vrei să scriu și pentru tine sau să colaborăm, scrie-mi la: olga.petcu@outlook.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.