Celeste and Jesse Forever (well..not exactly)

Celeste: „Do you think it’s weird we hang out all the time?”

Jesse: „No, you’re my best friend.”

Celeste: „You’re my best friend too.”

And they are also divorced. 

Let that sink in.

Îi avem pe Celeste (Rashida Jones) și pe Jesse (Andi Samberg), și ei sunt foarte buni prieteni și nici măcar nu îți dai seama că ceva nu e ok. Până când un cuplu apropiat lor îi ia la rost. Bineînțeles, poate că melodia cu care începe filmul (dacă o știi sau ești atent la versuri) might have left you guessing cam despre ce va fi vorba, dar cei doi se comportă atât de natural încât nu bănui nimic. 


După un montaj foarte romantic care rezumă relația lor cu tot cu căsătoria, aflam că cei doi au divorțat, dar de fapt au rămas foarte buni prieteni, încă locuiesc unul lângă celălalt, fac o grămadă de lucruri împreună. Sunt chiar bff”s. Vă întrebați cum poate merge așa ceva? Păi nu prea merge. Drama începe când unul dintre ei începe să aibă o relație cu altcineva. Apoi observi că de fapt cei doi sunt in total denial în legătură cu situația lor reală fiindu-le cam greu să renunțe unul la celălalt, având și regrete însă în final… Ei bine uitați-vă la film și veți vedea cum se termină 😀

Oricum pe parcursul filmului veți vedea cum evoluează viețile celor doi și veți mai vedea în ce măsură se adeverește titlul filmului. Pe mine m-a intrigat genul asta de relație și de aceea am vrut să văd filmul. Bine, și pentru că de la „500 days of Summer” îmi plac filmele indie tare mult. Le găsesc mai meaningful. Actorii au o chimie tare bună și în mijlocul întregii drame reușesc să fie și foarte amuzanți. În film mai apar și Emma Roberts și Elijah Wood, dar chiar nu simt nevoia să scriu despre ei. Mi se păreau în plus. Eram mulțumită și doar cu aceste două personaje, Celeste și Jesse, atât de bine am reușit să empatizez cu ei dintr-un motiv sau altul. Îmi place cum au construit relația lor, cum aveau anumite semne comune, obiceiuri, glume între ei. Cred că astfel de detalii au făcut relația să pară atât de autentică.

Merită sa-l vedeți. Eu cel puțin nu am mai văzut film să abordeze relația de după un divorț astfel. De obicei vedem doar romcoms where boy meets girl and they fall in love with each other and live happily ever after. Așă că pot zice că e a breath of fresh air printre atâtea siropuri potrivite Valentine”s Day. Mergeți contra curentului în acest februarie și vizionați acest film 😀

Pe final, vă las cu melodia cu care începe filmul. Ceva mai veche, dar foarte faină, mi-a plăcut tare mult la momentul când a apărut și bineînțeles trailer-ul filmului ca să vă conving de tot să vedeți filmul.

Un comentariu

  1. Superb cantecul!In seara asta vrea sa vad filmul recomandat. Din trailer si prezentarea ta pare grozav.Dupa ce il vizionez, revin cu pareri, opinii :).Week-end placut!Te pupik!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.