Ce ne rămâne de văzut în 2012

Dacă ești și tu cinefil și mergi cam în fiecare săptămână la cinematograf ca mine, sau și dacă această activitate reprezintă o relaxare ce se desfășoară mai rar, cred că ți-ar fi de ajutor o postare cu ce vom putea să ne delectăm în luna ce a mai ramas din faimosul an 2012.

Pentru ultimul weekend din noiembrie oferta e destul de variată. Filmele care mi se par mie tentante sunt următoarele:

„Hasta la vista” are o temă actuală, dar ușor neobișnuită. 3 tineri cu nevoie speciale pornesc în aventura care speră ei să culmineze cu prima lor experiență amoroasă. Cred că are potențial, deși în primă fază eu am ridicat o sprânceană și mă întrebam „oare ce-i cu filmul asta?”. nota imdb e 7,3.

Mai apoi avem „Red Lights” un thriller cu Sigourney Weaver și Robert de Niro. Trailer-ul pare interesant și sincer m-aș duce să-l vad în proporție mai mare pentru actor decât pentru subiect neapărat, deși are potențialul de a mă face să strig în sala de cinema. Sper doar să nu fie o dezamăgire cum a fost și „The Rite” cu Anthony Hopkins. nota imdb 6,2.

În final, „Rise of the Guardians” un film de animație pentru copii și nu numai. Are un subiect precum eu n-am mai vazut și animația pare tare bine făcută. nota imdb 7,5.

Luna decembrie se arată destul de ofertantă de asemenea.

Avem premiera la „The Words”, film pe care neapărat vreau să-l văd. Din trailer pare foarte tentant. nota imdb 6,4.

Mai apare și „Anna Karenina” cu Keira Knightly și Jude Law. Probabil fanii cărții și ai actorilor vor dori să-l vadă. Eu însă nu știu dacă mă voi înghesui în sala de cinema ca să-l văd. nota imdb 7.

Pentru fanele Gerard Butler sunt vești foarte bune. În luna decembrie avem două premiere și anume „Playing for Keeps” și „Chasing Mavericks”(nota IMDB 6,2). Mie mi-a plăcut mult Gerard în „P.S. I love you” și „The Ugly Truth”. Poate că cel puțin unul dintre aceste filme îl voi vedea în cinema.

Ce vreau eu să mai văd neapărat este „The Life of Pi”. M-au acaparat complet trailer-ele pe care le-am vazut în cinema. Inclusiv cel 3D.

Și probabil că aș vedea „Seven Psychopaths”. Pare o comedie potrivită de weekend. nota IMDB 7,9 (wow!).

Apoi apare și mult așteptatul „The Hobbit”. Nu sunt neapărat un fan al „Lord of the Rings”, dar probabil voi merge să văd filmul acesta din curiozitate și pentru că se anunță a fi o producție de zile mari. Probabil se va mai alege Peter Jackson cu niște Oscaruri.

Sper să vă fie de ajutor lista. Pentru care dintre filme veți plăti bilet la cinema? 🙂

2 comentarii

  1. Ieri chiar am fost la "The Hobbit" si mi-a placut foarte tare! Recunosc ca mi-a placut si Stapanul Inelelor asa ca era de asteptat sa imi placa si asta. Totusi a fost un film foarte bun! Si abia astept sa vad si Anna Karenina!

    Apreciază

  2. sunt curioasa si eu de anna karenina. am citit un articol care il lauda foarte tare :)) si probabil ca o sa merg si eu la the hobbit :Dmersi de comment si vizionare placuta in continuare la filme! 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.