getting inspired

Cateodata (tot mai des in ultima vreme) ma gasesc in situatia in care ma gandesc si supra-analizez diverse aspecte ale vietii mele, decizii care ar urma sa fie luate sau lucruri pe care deja le-am facut. Lucru, care privit dintr-o perspectiva, nu e foarte benefic deoarece te oboseste destul de mult si face ca timpul sa treaca intr-un mod foarte putin productiv ceea ce mi se pare cam aiurea. Asa ca incerc sa gasesc modalitati prin care sa-mi mai potolesc mintea din a despica firul in patru si de a o ocupa cu lucruri care sa imi aduca beneficii mai ales sufletesti. So I’m looking for a ESCAPE. Sa gasesc acea activitate acel lucru care mi-ar umplu mintea suficient pentru a minimaliza acea activitate de supra-analiza si critica aplicata.
Am descoperit ca orice activitate ce implica creativitate, creatie, inovativitate e raspunsul la cautarea mea. Asadar, incerc sa gasesc diverse modalitati prin care sa pun in aplicatie acele 3 caracteristici. Si vreau sa zic ca tinta este atinsa cu foarte mare succes. Mintea mea se relaxeaza, face ceva productiv si lasa la o parte grijile si alte nimicuri. Daca am pe fundal muzica preferata cu atat mai mult. Un alt efect este si o implinire sufleteasca. Nu stiu de ce. Pe de alta parte, are si un efect terapeutic. De exemplu activitatea de a scrie. Cred ca multe persoane care se exprima prin scris sunt de acord cu mine. Exprimi liber si in mod personalizat ceea ce simti si gandesti, iar rezultatul este unul calmant. Unul dintre scopurile crearii acestui blog este si ceea ce tocmai am pomenit mai sus. Ma ajuta foarte mult. Daca nu ar fi benefic nu as face asta. Asa suntem construiti majoritatea dintre noi.
Un alt lucru care, nu demult, mi-am dat seama ca ma relaxeaza si este propice pentru exprimarea creativitatii este acela de a face colaje. Mai exact am luat teancul de reviste pe care il aveam deja adunat de ceva vreme si am inceput sa decupez ceea ce ma intereseaza si imi face placere sa privesc si anume fashion, make-up and hairstyling stuff. Diverse imagini fie cu modele, fie cu haine sau accesorii pur si simplu. Si le reunesc pe un panou de pluta cu pioneze, dupa cum sunt inspirata la momentul acela.
Si astfel mintea mea se relaxeaza fara prea mare consum emotional. Unde mai pui ca e si productiv si imi si face mare placere. I really could make a job of it since I have a very little idea about what I’m going to do next because guess what … inca jumatate de an si sunt gata cu facultatea … Where to?
Dar despre asta in alte randuri… J

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.